Wie kan beter vertellen wat mijn stijl en toegevoegde waarde is dan mijn opdrachtgevers? Met onderstaande selectie kan je je een concreet beeld vormen van mijn ervaring. Uiteraard ben ik bereid om in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting te geven of kunnen we andere projecten bespreken waaraan ik in het verleden heb (mee)gewerkt.


oracle21. Oracle Nederland BV

Bij Oracle heb ik negen maanden als executive assistent gewerkt. Ik ondersteunde de vice president consulting. De focus van mijn werk lag op het beheren van zijn agenda, het uitfilteren en voorsorteren van de e-mail. Ook het voorbereiden, notuleren en uitwerken van teammeetings, het verzorgen van zakenreizen en het ordenen van de prioriteiten bij terugkomst waren een belangrijk onderdeel van mijn werk.

westbury2. Westbury-IT Services
Vijf maanden lang was ik office manager en ondersteunde het complete verkoopkantoor in Nederland. Ik werkte daarnaast in de lijn en beheerde ik alle licentieovereenkomsten in Salesforce. Tevens heb ik het backoffice systeem opnieuw ingericht.

 

arag23. ARAG Rechtsbijstand SE
Een kleine drie jaar heb ik als executive secretaresse van de CEO gewerkt. Als rechterhand zorgde ik ervoor dat hij zijn tijd effectief kon inzetten. Naast algemene secretariële ondersteuning deed ik ook verslag van alle Board meetings en zorgde voor de opvolging van de acties. Daarnaast organiseerde ik met veel plezier alle relatie events en zakenreizen. Tevens heb ik 6 maanden als marketing en sales assistent van het kantoor in Brussel gewerkt. Hier verzorgde ik met een team alle below the line communicatiemiddelen voor tussenpersonen.

phonehouse4. The Phone House BV
Ik was gedurende vijf maanden commercieel assistent op het hoofkantoor in Amersfoort. Ik beheerde de complexe agenda van de marketing en verkoop manager, verzorgde het commercieel overleg en zorgde ervoor dat acties werden uitgevoerd. Ook organiseerde en verzorgde ik in-house seminars en trainingen voor de retail medewerkers.


teva25. Teva Pharmaceuticals Europe

Bijna twee jaar was ik personal assistent voor de VP Head of medical affairs Europe. Dit is de Europese afdeling van een wereldwijd opererend bedrijf. De aard en het niveau van het werk bracht veel snelheid en hectiek met zich mee. Zowel in het beheer van agenda’s, het aantal direct reports, de omvang van de financiële planningen, het plannen, organiseren en verslag doen van werkbesprekingen, als het regelen van zakenreizen en internationale bijeenkomsten. De voertaal was Engels en de functie vroeg veel zelfstandigheid.

bolcom6. Bol.com
In deze opdracht heb ik zo’n vier maanden gewerkt als assistent van de senior corporate recruiter. De belangrijkste doelstelling was het aannemen van een groot aantal nieuwe collega’s die nodig waren voor de uitbreiding van Bol.com naar andere domeinen. Het hele wervingsproces was in scope, van cv selectie tot het afwikkelen van de arbeidscontracten.