In de loop der jaren heb ik veel verschillende bedrijven en beslissers mogen ondersteunen. Vanuit mijn rijke ervaring kan ik een breed scala aan interim services bieden. Opdrachtgevers zetten mij vooral in op de onderstaande gebieden. Per gebied geef ik aan wat mijn zienswijze en toegevoegde waarde is.

De laatste jaren word ik steeds vaker als Virtual Assistant gevraagd. Deze vraag sluit aan bij ‘het nieuwe werken’ waarbij tijd en plaats ondergeschikt zijn aan de kwaliteit van je werk. Praktisch betekent dit dat ik mijn aanwezigheid op kantoor en werktijden aanpas aan de werkzaamheden die er zijn. Meer of minder werken, op kantoor of ergens anders, door de week, in het weekend of avond. Alles is bespreekbaar.

1. International Personal/Virtual Assistant services
Ik spreek mijn talen, heb in binnen- en buitenland gewerkt en kan me daarom snel aanpassen aan verschillende (bedrijfs-)culturen. Ik ben wereldwijs en snap wat het betekent om veel voor je werk op reis te zijn. Ik regel de praktische zaken en zorg dat je daar geen omkijken naar hebt. Ik bied maatwerk, ben flexibel, en lever dat wat op dat moment nodig is, onafhankelijk van tijd en plaats.

2. Organiseren van evenementen, projecten en bijeenkomsten
Ik vind het fijn om van ideeën in werkelijkheid om te zetten. Ik werk planmatig en heb daarbij oog voor detail. Ik zorg ervoor dat het klopt en snap wat ervoor nodig is om gasten/deelnemers zich thuis te laten voelen. Het gaat erom de zaken vooraf zo te regelen zodat er op het moment van de waarheid alle aandacht voor de gasten of deelnemers is. Een succesvolle afsluiting bereik je alleen met een goede voorbereiding en een gezonde dosis improvisatievermogen.

3. Office management
Ik houd ervan als alles vlekkeloos verloopt. Ik kan planmatig werken maar kan zeker ook ad hoc zaken op waarde inschatten en op basis daarvan besluiten nemen. Ik ben een allrounder, overzie de bedrijfsprocessen en ben zeer betrokken bij collega’s. Ik heb vaak aan een half woord genoeg, durf op mijn onderbuik gevoel te vertrouwen maar laat me wel graag overtuigen door de feiten.

4. Opzetten en begeleiden van een directiesecretariaat
Ik deel graag mijn inzichten en ervaringen met collega’s. Hierbij is het belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dit is een plek waar ze zich prettig voelen met een juiste balans tussen kunnen en ontwikkelen. Ik help collega’s door hen te laten nadenken over hun kwaliteiten en prikkel hen om over zelfbedachte beperkingen heen te stappen.