foto2Mijn naam is Jacqueline van der Steen, gedreven en gepassioneerd PA/directiesecretaresse. Ik werk ruim 30 jaar met veel plezier en toewijding voor directieleden, executives en Raden van Bestuur. Ik heb dit voor verschillende branches gedaan, van ICT en telecom tot pharma en retail. Ik zorg ervoor dat de mensen die ik ondersteun beter kunnen functioneren. Ik scheid hoofd- en bijzaken van elkaar zodat zij hun energie in het realiseren van hun ambitie kunnen steken.

In mijn werk ben ik de steun en toeverlaat en weet als geen ander wat het inhoudt om een drukbezette baas te ondersteunen. Logischerwijze hoort een veelheid van onderwerpen tot mijn takenpakket. Uiteraard vallen agendabeheer, telefoon, post en e-mail afhandeling en correspondentie hieronder. Ik ben ook het eerste aanspreekpunt voor interne en externe relaties en ik draag zorg voor het nakomen van afspraken. Ik ben proactief binnen de afgesproken kaders en onderneem actie waar nodig. Daarnaast verzorg ik stukken voor vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen. Vanzelfsprekend zijn empathie en discretie de basis van mijn functioneren.

Als zelfstandig ondernemer zet ik mijn expertise en ervaring gericht in voor interim opdrachten. Ik heb een professionele en flexibele werkhouding. Door mijn ervaring maak ik mij snel zaken eigen. Ik communiceer op heldere wijze en beschik over het nodige organisatietalent. Behalve hard werken en het behalen van zakelijke resultaten vind ik een gezonde dosis humor en collegialiteit ook belangrijk.

Bekijk deze video met Jacqueline van der Steen